Darphin Anti-aging Pro
-kasvohoidot


Vahvana ja tunnustettuna anti-age hoitojen edelläkävijänä Darphin Anti-age pro-kasvohoidot antavat iholle ainutlaatuiset hoitotulokset - luonnollisen tehokkaasti, aromaterapeuttisesti.Hoitoajat sisältävät aina alkuanalyysin iholle ja kotihoidon opstauksen.

Vitamiini & Tangeriini
Ihon vitamiinivarastoja täydentävä ja energisoiva anti-aging kasvohoito. Aromaattiset kasviuutteet ja Tangeriinin eteerinen öljy tarjoavat iholle tuntuvan vitamiinilisän saaden ihon säteilemään nuorekasta elinvoimaa.
90 €90 min
Ruusupuu & Karite
Pehmittävät kasviuutteet ja eteeriset öljyt tasoittavat juonteet ja ravitsevat kuivaa ihoa palauttaen ihon joustavuuden ja kimmoisuuden.
90 €90 min
Ylang- Ylang & Makea Appelsiini
Intensiivinen Anti-Wrinkle kasvohoito juonteille ja rypyille. Hidastaa ihon vanhenemisprosessia aktivoimalla iän myötä hidastuneita ihon toimintoja. Riisuu iholta iän tuoman rasituksen.
120 €100 min
Ruusu & Pellava
Välittömästi kiinteyttävä Lifintg-hoitonautinto väsyneelle, veltostuneelle ja voimakasta kohotusta kaipaavalle iholle. Syvätehoinen aromaterapia ja kaksi ainutlaatuista hinerontamenetelmää kiinteyttävät ja kohottavat kasvonpiirteet. Hoidon kiinteyttävä vaikutus viihtyy iholla pitkään.
120 €100 min
KAUNEUSHOITOLA BALANCE | Sovionkatu 10, 2.kerros | 92100 Raahe | www.khbalance.com | puh. (08) 2231 737